La Fundació Foment del Turisme publica la seva nova agenda digital d’activitats i esdeveniments

Amb l’objectiu d’unificar tots els esdeveniments i activitats d’interès per a l’oferta turística de Menorca, la Fundació Foment del Turisme ha renovat la seva agenda digital d’activitats que estan previstes que se celebrin a Menorca, ja siguin de caràcter cultural, turístic, esportiu o festiu.

L’agenda conté tota la informació sobre activitats i esdeveniments en sis idiomes: català, castellà, anglès, alemany, francès i italià. Es pot ordenar per dates o categories (infantil, cinema, conferències, música, exhibicions, mercats, museus, restaurants, espectacles, esports, teatre...).

Mitjançant aquesta agenda, realitzada per l’empresa K-lenda, qualsevol persona o organisme pot consultar la informació actualitzada relacionada amb l’oci i cultura que pot gaudir a Menorca.

D’aquesta manera, la Fundació Foment vol seguir oferint suport i acompanyament als agents organitzadors amb la promoció de les seves activitats i ajudar amb la difusió de l’activitat lúdica a Menorca esdevenint un dinamitzador local i lloc de consulta per a organitzadors públics i privats, com per a residents i turistes.

Es pot consultar l’agenda des del web oficial de la Fundació Foment www.menorca.es

Maó, 31 de juliol del 2020

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS