Notícies i actualitat

Alumnes del Maria Àngels Cardona visiten el Consell

Data : 23/03/2012Uns quaranta alumnes de l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella han visitat avui matí les dependències de la seu del Consell de Menorca de la plaça de la Biosfera en el marc del taller de Salut Jove, una iniciativa que organitza la institució insular perquè els estudiants coneguin el funcionament de les administracions.

Durant la visita, la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, i el president del Consell, Santiago Tadeo, han fet d'amfitrions i han contestat les preguntes dels estudiants, com per exemple sobre el cost del transport aeri o la legalització d'hortals, entre d'altres.

La finalitat del programa Salut Jove és col·laborar en el benestar físic, psíquic i social de la joventut perquè pugui crèixer en una dimensió humana i ètica. Aquesta era la segona visita d’un centre docent al Consell Insular en el marc d’aquesta iniciativa.

Durant aquesta visita els estudiants de primer del Cicle Superior d’Administració i Finances i de primer del Cicle Mitjà de Gestió Administrativa han pogut conèixer les diferents sales de la seu del Consell de la plaça de la Biosfera.


Maó, 23 de març de 2012

Imatges relacionades
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ