Dolores Boettcher. Traç i color en llibertat

Data : 26/06/2020

Imatge

Ca n'Oliver. Col·lecció Hdez. Sanz - Hdez. Mora (Maó)

Exposició: 3 de juliol - 27 de setembre 2020

Inauguració: 3 de juliol 20 h
Aforament limitat a 30 persones. Reserves al 971 35 65 23 en horari de: Dm, dx i dg de 10 a 13.30 h. i dj, dv i ds de 10 a 13.30 i de 18 a 20 h.

Organitza:
Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca

Col·labora:
Ajuntament de Maó

Comissariat:
Carles Jiménez


L'exposició, amb caràcter antològic, vol retre un doble homenatge a Dolores Boettcher, com a pintora i dibuixant, i com a professora. Es tracta d'una oportunitat única de contemplar la seva producció, que es va veure per última vegada a l'exposició organitzada per l'ajuntament de Maó l'any 2007 al claustre del Carme.

L'exposició, de caràcter itinerant, es va iniciar a la sala d'exposicions d'El Roser de Ciutadella el 18 de gener i ha estat oberta fins al 27 de juny.

Neix a Nova York, U.S.A., el 1935, on es llicencia en Belles Arts, arriba a Menorca a principis dels anys setanta. Des de llavors la seva activitat artística s'ha dividit entre la personal, com a dibuixant i pintora, i la professional, com a professora.

L'any 1972 inicia la seva activitat docent a l'illa i esdevé en un referent en l'educació artística dels darrers quaranta anys, despertant multitud de vocacions artístiques. Les seves classes al col·legi Sant Josep, l'Institut Joan Ramis, l'escola Municipal de pintura de l'ajuntament de Maó i les de l'Ateneu de Maó són encara avui recordades pels seus alumnes. Durant anys, a l'Ateneu, organitzà sessions de dibuix al natural que atragueren molts pintors i pintores reconeguts avui arreu. L'exposició vol retre homenatge al seu vessant educatiu recollint textos, imatges i obres dels seus alumnes.

Maó, 26 de juny de 2020.

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa