El Consell Insular organitza una trobada per debatre l’esborrany del Pla de Voluntariat Insular

Data : 21/05/2020

Imatge

Durant la legislatura passada es va començar la feina de redacció del Pla de Voluntariat Insular 2020-2023. Per a la seva redacció es va realitzar un procés participatiu on es va comptar amb les entitats del tercer sector interessades i, posteriorment, es va presentar la diagnosi en el marc de la IV mostra d'entitats del Tercer Sector a Ferreries el darrer mes d’octubre.

Ara es vol posar a disposició de les entitats i la ciutadania l'esborrany del Pla i per aquest motiu s’ha organitzat una trobada virtual per escoltar opinions i aportacions sobre el document i poder fer les correccions oportunes per així elaborar el document definitiu. La trobada serà el 27 de maig a les 18:00?h de la tarda i comptarà amb la participació de les persones que han redactat el document Gerard i Joan Miquel de la PLAVIB.

Aquest document marca un pla de treball amb unes tres línies estratègiques d'acció, unes formes concretes d'organització, un cronograma clar, recursos necessaris i unes bases per al seu seguiment i avaluació.

Per tal de participar s'ha d'enviar un correu a ocupacio.habitatge@cime.es abans de dia 27 de maig i se us enviarà l'enllaç corresponent.

Maó, 21 de maig del 2020

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS