Nou cicle de diàlegs Era Made in Menorca en format digital adreçat a empreses del sector comercial i turístic

Data : 29/04/2020

ImatgeDiferents veus expertes analitzaran l’impacte de la Covid-19 a l’economia insular i les mesures per poder pal·liar-ne els efectes

Aquest dilluns tindrà lloc el primer dels quatre Diàlegs Era Made in Menorca en format digital que s’impulsen des del Departament d’Economia i Territori del Consell Insular amb l’objectiu d’analitzar a través de la veu de diferents experts, les conseqüències que pot generar la crisi de la Covid-19 al conjunt del teixit econòmic insular i quines mesures s’hauran de prendre al respecte. “L’objectiu és poder posar damunt la taula els principals reptes als que s’haurà d’enfrontar especialment el teixit comercial o el paper que pot jugar la sostenibilitat en la proposta de valor menorquina” ha explicat el Conseller Miquel Company.

Comerç, turisme i sostenibilitat
Les quatre sessions tindran lloc a través del canal d’Instagram Live de Made in Menorca durant els pròxims quatre dijous. La primera prevista pel dia 4 de maig, a les 18:00h, tindrà com a títol “Les influències de la Covid-19 a l’activitat comercial urbana” i serà protagonitzada pel consultor empresarial i professor universitari Oriol Cesena, moderat pel responsable de Dinamització Estratègica de la Fundació Barcelona Comerç, Josep Xurigué.

El segon diàleg previst pel 7 de maig, a les 18:00h, versarà sobre El paper de la digitalització de l’economia urbana i tindrà com ponent Jaume Portell, expert en el sector tecnològic i fundador de la start-up Beabloo.

El tercer diàleg serà el 14 maig, a les 18:00h, i s’analitzaran les influències de la Covid-19, en aquest cas damunt l’activitat turística per part de José Antonio Donaire, professor de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona.

I el darrer diàleg previst pel dia 21 de maig, a les 18:00h, parlarà sobre la sostenibilitat en l’activitat econòmica de l’illa i tindrà com a convidat Eric Sunyol, consultor i assessor de transaccions a diferents indústries, centrat especialment amb aquelles relacionades amb la sostenibilitat.


Origen dels Diàlegs Era Made in Menorca
Els “Diàlegs Era Made in Menorca” va néixer l’any 2019 com a espai de reflexió en el que es volia debatre sobre el model de desenvolupament econòmic, comercial i turístic de l’illa amb una jornada celebrada a l’era del Centre d’Interpretació Rodríguez Femenias del Parc Natural de s’Albufera des Grau. La trobada va sorgir com a culminació d’una sèrie de Diàlegs que des del Departament d’Economia i Territori del Consell Insular s’havien anat impulsant durant els darrers dos anys anteriors, amb la intenció de donar projecció a diversos productes estratègics de l’Illa sota el paraigua del que s’ha anomenat Made in Menorca.

Maó, 29 d’abril del 2020

 
Departaments relacionats Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa