Acord de col·laboració per dotar de connexió a internet a particulars durant l’estat d’alarma degut a la Covid-19

Data : 03/04/2020

En aquesta situació de confinament, els centres educatius segueixen duent a terme l’activitat educativa adaptant els continguts al context en què ens trobem. En aquest sentit, s’han generat noves necessitats per part de l’alumnat, com són la manca de recursos i equipament informàtic per seguir els continguts que es treballen de manera digital.

La Conselleria d’Educació i els centres educatius han posat a disposició de les famílies els equipaments informàtics a les famílies amb més necessitats. En aquest moment, també es fa necessari que totes les famílies es puguin connectar i no quedar exclosos digitalment del curs acadèmic.

Segons les necessitats requerides per la Conselleria d’Educació del Govern Balear i els equips directrius dels centres educatius, el Consell Insular de Menorca, a través de l’empresa pública d’informàtica i comunicacions SILME SA i amb la col·laboració de l’operador menorquí INFOTELECOM NETWORKS SL han posat en marxa un mecanisme per dotar d’internet a aquells habitatges on encara no es disposa de cap tipus de connexió per tal que les persones escolaritzades puguin seguir els materials docents que es posen a disposició a través d’internet des dels centres educatius.

Les noves connexions es realitzaran prioritàriament mitjançant la xarxa de comunicacions de titularitat pública del Consell Insular de tecnologia WIMAX que permet disposar d'internet a màxima velocitat amb cobertura a tota l'illa.

Els alumnes de garantia juvenil del departament de Formació i Ocupació del Consell Insular també es podran beneficiar d’aquesta iniciativa i seguir els programes de contingut corresponents.


Maó, 3 d’abril del 2020

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa