El Consell Insular apagarà un any més l'enllumenat de les seus a Maó i Ciutadella per l'hora del planeta

Data : 27/03/2020

La iniciativa d'escala mundial recorda aquest any que la salut dels éssers humans està connectada amb la salut del planeta


Un any més, el Consell Insular s'uneix a l'apagada simbòlica mundial per conscienciar sobre la importància de prendre accions contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat al planeta. Demà dia 28 de març, durant l'Hora de la Planeta, les seus de Maó i Ciutadella apagaran tot el seu enllumenat entre les 20.30 i les 21.30 h per participar en la iniciativa al costat de milers de llars, negocis i institucions de gairebé 200 països.

Iniciada el 2007, la iniciativa impulsada per Wild World Fund (WWF) és una crida mundial per recordar que la humanitat depèn de la naturalesa per a la seva existència. Davant les circumstàncies excepcionals actuals arran de la crisi sanitària global provocada pel COVID-19, la crida d'enguany ha volgut fer incidència en el missatge que la salut dels éssers humans està connectada amb la salut del planeta, de manera que cal aturar la pèrdua de biodiversitat per assegurar la nostra salut i benestar.

En aquest context, l'organització convida a participar de l'apagada un any més sota el lema "Apaga la llum, tot anirà bé" i ha organitzat diferents accions per dur a terme des de casa.

Maó, 27 de març del 2020

 
Departaments relacionats Medi Ambient i Reserva de Biosfera
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS