Aprovació del II Pla d’Igualtat Intern

Data : 13/03/2020

Aprovació del II Pla d’Igualtat InternEl Consell Executiu del pròxim dilluns aprovarà el II Pla d’Igualtat Intern del Consell Insular. L’objectiu d’aquest pla és promoure un canvi organitzatiu que possibiliti que les persones treballadores puguin assolir el seu màxim potencial i veure’s recompensades justament, sense que es doni cap discriminació per raó de gènere o diversitat sexual.

El Pla, elaborat per la Fundació SURT amb la col·laboració de l’administració, incorpora com a novetat la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere, tenint present la Llei 8/2016, de 30 de maig, per garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per eradicar l’LGTBI fòbia.

Aquesta eina estratègica forma part del conjunt de polítiques d’igualtat de gèneres i LGTBI impulsades des del Consell. Des de la institució insular s’entén que les administracions públiques han esdevingut un referent clau pel que fa a la implementació de les polítiques d’igualtat i s’han convertit en agents de canvi pioners en la transformació cap a una societat més igualitària. Els ens públics han de ser institucions exemplars i tenen el repte d’assolir una igualtat real i efectiva en les seves polítiques de gestió interna i en la seva cultura institucional.

El Pla d’Igualtat aprovat s’estructura en diversos blocs: objectius, principis orientadors, metodologia i tècniques, resultats de la diagnosi, pla d’acció, sistema de seguiment del Pla, i l’annex.

Podeu consultar el document en el document adjunt.


Maó, 13 de març del 2020

 
Departaments relacionats Benestar Social
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ