El Consell Insular edita una nova guia de recomanacions per a l’aplicació de processos participatius

Data : 03/03/2020

El Consell Insular edita una nova guia de recomanacions per a l’aplicació de processos participatiusLa participació ciutadana i la transparència en la gestió dels recursos de l’administració pública són dos dels pilars imprescindibles quan xerrem de modernització de les institucions públiques. Des de l’àrea de Participació Ciutadana del Consell Insular amb la voluntat de fomentar i facilitar l’aplicació de processos participatius en qualsevol àmbit del sector públic ha elaborat una guia de recomanacions per a la implementació d’aquests processos participatius.

La guia va dirigida, en concret, a tots els càrrecs tècnics i polítics del Consell Insular de Menorca que vulguin impulsar processos de participació, però també al personal d’altres administracions públiques de Menorca. En aquest sentit, la guia pretén ser un referent en polítiques de participació ciutadana dins l’àmbit insular.

Entre els continguts de la guia es tracten diferents eixos com els passos a seguir per posar en marxa un procés participatiu, la seva comunicació i l’avaluació final. Al llarg de la guia també es van exposant 14 processos participatius que el Consell Insular ja ha impulsat i que serveixen per il·lustrar els conceptes exposats a la guia.

Podeu consultar la guia en el següent enllaç:
http://transparencia.cime.es/documents/documents/Guia_participacio.pdf


Maó, 3 de març del 2020

 
Més informació Guia de participació
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Ocupació, Habitatge i Cooperació Local
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ