Presentació del programa d'actes de Sant Antoni 2020

Data : 08/01/2020

El Consell Insular ha presentat un any més el programa d’activitats de la Diada del poble de Menorca. El lloc escollit per a la presentació ha estat el Museu de Menorca i ha estat encapçalada pel conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, acompanyat per la directora insular de Cultura i Patrimoni, Raquel Marquès, i diversos participants del programa d’aquest any.

Durant la presentació, el conseller, Miquel Maria, ha anunciat que la historiadora de l’art Àngels Hernández, serà la conferenciant del Ple extraordinari de la Diada que celebra el Consell Insular el dia 17 de gener. La seva conferència versarà sobre l’artista Giuseppe Chiesa, qui va viure a la nostra illa durant el segle XVIII, amb els conflictes internacionals que van provocar diversos canvis de sobirania a Menorca, l’obertura de l’illa als intercanvis culturals europeus i la puixança del comerç.

També s’ha donat a conèixer els protagonistes del concert de Sant Antoni. Aquests seran els pianistes Marco Mezquida i Suso González. El concert tindrà lloc el mateix 17 de gener al Teatre Principal de Maó, a les 20:00h. Les entrades es podran adquirir a partir del dissabte 11 de gener a les 10 h a través del següent enllaç: http://agenda.menorca.es/Contingut.aspx?IdPub=20530

Per acabar, Miquel Maria, ha volgut destacar que els actes institucionals del Consell Insular de la Diada començaran el dissabte 11 de gener amb l’encesa dels talaiots pels drets humans, a diversos jaciments talaiòtics. Es tracta d’una acció col·lectiva que ens convoca a reivindicar la solidaritat sense fronteres i el clam per la dignitat humana, en el context d’una Mediterrània on milers de persones moren quan intenten travessar-la a la recerca d’un futur millor.

Podeu consultar el programa complet en el document adjunt.

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa