El Consell Insular promou l’adopció responsable d’animals

Data : 17/12/2019

El Consell Insular conjuntament amb els centres d'acollida i les protectores d’animals de Maó i Ciutadella ha llançat una nova campanya de conscienciació social que pretén promoure l’adopció responsable d’animals. La campanya consisteix en la divulgació d’un vídeo, que podeu trobar a les plataformes socials del Consell Insular, dels centres d'acollida i de les protectores d’animals de Menorca, on es vol transmetre el missatge que, en cas d’estar convençuts de tenir una mascota a casa, la millor opció és adoptar.

La campanya coincideix amb la temporada nadalenca, quan moltes famílies opten per comprar una mascota que, en alguns casos, mesos més tard serà abandonada. En aquest sentit, el Consell Insular vol conscienciar de la diferència entre rebre ‘un regal’ i tenir cura d’una mascota.

Segons ha manifestat la consellera Cristina Gómez «amb aquest tipus de campanya volem donar visibilitat als animals que romanen als nostres Centres d’Acollida. Tot i que la ciutadania està de cada vegada més conscienciada d’adoptar una mascota, és necessari continuar amb aquesta tasca divulgativa».

Al llarg d’aquest any ja s’han adoptat 195 cans i 101 moixos, unes xifres que des del Consell Insular es valoren de manera positiva, ja que la tendència als abandonaments va a la baixa. Actualment es troben 14 cans i 13 moixos a la Protectora d’Animals de Maó, i 14 cans i 15 moixos a la Protectora d’Animals de Ciutadella.

Maó, 16 de desembre del 2019

Més informació Spot adopcions responsables
Departaments relacionats Ocupació, Habitatge i Cooperació Local
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS