El luxe de Menorca convenç als viatgers més exigents

Data : 10/12/2019

La Fundació Foment del Turisme de Menorca i representants d’ASHOME han mantingut més de quaranta reunions amb agències especialitzades en el turisme de luxe a la fira ILTM de Cannes.

En una edició centrada en el “luxe conscient”, l’illa ha despuntat per la seva autenticitat, pel seu compromís amb la sostenibilitat i per la qualitat de les experiències que s’hi poden viure.


La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha participat del 2 al 5 de desembre a l’International Luxury Travel Market de Cannes, una des les fires de turisme de luxe més importants del circuit internacional, i ho ha fet acompanyada de representants de l’Associació Hotelera de Menorca. És la primera vegada, de fet, que FFTM i ASHOME dissenyen i organitzen de forma conjunta una acció d’aquestes característiques.

Durant els quatre dies que ha durat la fira, el personal de la FFTM i els representants de les firmes hoteleres han mantingut més de quaranta reunions amb agències especialitzades en el segment del luxe d’Espanya, França, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Regne Unit, Brasil, Argentina, Rússia i també Estats Units, mercat que mostra un interès creixent per Menorca. Val a dir que tothom coneixia o havia escoltat parlar de Menorca i mostraven un gran interès per saber tot el que podia oferir als viatgers més exigents.

Menorca, el luxe de ser natural
En una edició centrada en el “luxe conscient” i en el benestar, Menorca ha despuntat per la seva autenticitat, pel seu compromís amb la sostenibilitat i per la qualitat de les experiències que s’hi poden viure. En aquest context, l’oferta d’hotels rurals, agroturismes i hotels d’interior ha tingut una molt bona acceptació entre les agències.

En els darrers temps s’aprecia, de fet, un canvi progressiu en el concepte del luxe, tradicionalment associat a la possessió i gaudi de béns i serveis exclusius i ara vinculat principalment a la qualitat de vida. D’aquí que la FFTM hagi optat en per fer servir en diverses accions promocionals un missatge que resumeix l’essència de l’illa i que connecta amb aquest interès: “Menorca, el luxe de ser natural”.

El gran mercat del luxe
La fira ILTM, una de les més destacades del segment del luxe a nivell internacional, ha reunit en la seva divuitena edició, celebrada al Palau de Festivals i Congressos de Cannes, a prop de 2.000 expositors de vuitanta països i més de 1.800 compradors i agents de viatge.

Maó, 10 de desembre del 2019

Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS