Notícies i actualitat

Estrena del documental «Traginada. L’esclat d’un poble»

Data : 30/10/2019

El documental «TRAGINADA. L'esclat d'un poble» s’estrena el diumenge 3 de novembre a les 20 hores a la sala Multifuncional des Mercadal, amb motiu del Menorca Doc Fest.

Dins les iniciatives del Consell Insular de Menorca per commemorar el 40è aniversari de la publicació del primer treball discogràfic de TRAGINADA, a part del concert-homenatge amb músics menorquins de la Diada de Menorca 2019, hi ha l’edició d’un documental que mostri la història del grup i del context de l'època.

L'Arxiu d'Imatge i So de Menorca-Consell Insular s'ha encarregat de l'elaboració i producció d'aquest documental. Durant la primavera del 2019 Magda Timoner (realitzadora), Miquel López (historiador) i Jordi Orell (musicòleg) han entrevistat tant els components originals com altres personalitats actuals i d'aquell moment per a realització d'aquest documental que ens ajudarà a entendre millor el fenomen. Les entrevistes es complementen amb les fotografies i documents de l'Arxiu d’Imatge i So. El metratge aprofita l’excusa de Traginada per intentar endinsar-se en una època –la Transició– de molts canvis i de gran efervescència social, cultural i política. Uns dels anys més rellevants de la història contemporània de Menorca.

Aprofitant el Menorca Doc Fest que es farà entre el 31 d'octubre i el 3 de novembre, es podrà veure per primera vegada el documental. Després d'aquesta estrena, el documental es passarà a Maó, Ciutadella i altres poblacions de la nostra illa.

Visualització del trailer: https://www.youtube.com/watch?v=xWGZUqUyD8s


Maó, 30 d’octubre del 2019

 
Més informació Vídeo trailer
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa