Notícies i actualitat

Menorca reclama celeritat en l'adopció de mesures per pal·liar els efects de la fallida de Thomas Cook

Data : 01/10/2019

La presidenta Susana Mora ha reivindicat avui a Palma la importància de respondre des de la unitat i amb prestesa a la crisi creada per la caiguda del touroperador britànic, i ha reafirmat el seu suport a les mesures que el Govern balear defensarà a Madrid en matèria de mercat laboral, fiscalitat, connectivitat, promoció i inversions.

La presidenta del Consell i de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, Susana Mora, ha compartit avui, a la reunió celebrada amb agents socials i econòmics al Consolat de Mar, la necessitat de defensar de forma unànime el paquet de mesures econòmiques que el Govern de les Illes Balears presentarà davant del Govern de l’Estat per contrarestar els efectes de la fallida de Thomas Cook.

Mora ha recordat la magnitud de l’impacte que la caiguda del touroperador britànic ha tingut sobre l’economia menorquina i ha reclamat unitat i celeritat per pal•liar les conseqüències a curt, mig i llarg termini. Per aconseguir-ho, ha insistit en la necessitat d’avançar en els cinc fronts acordats avui: mercat laboral, fiscalitat, connectivitat, promoció i inversions.

La presidenta ha advertit, així mateix, de la capacitat d’acció del Consell i la FFTM en dos d’aquests fronts -la connectivitat i la promoció- i ha confirmat que aquestes mesures extraordinàries se sumarien a les que ja es duen a terme des de Menorca.

També ha recordat que en cas que el Govern central aprovi la proposta dirigida a remodelar i reconvertir zones turístiques, el finançament se sumaria al projecte de renovació d’urbanitzacions per valor de 6 milions d’euros que el Consell ha presentat enguany per ser finançat amb l’impost de turisme sostenible.

Maó, 30 de setembre de 2019.

Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS