Notícies i actualitat

Taller de dol per a fillets i filletes de 6 a 12 anys

Data : 27/09/2019

El departament de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca ha organitzat, per aquest curs escolar, un taller de dol per a fillets i filletes, de 6 a 12 anys, que estan vivint el procés de dol per la mort del pare o la mare.

El taller s’organitza en 15 sessions quinzenals, en grup de 8 a 10 infants, i dues sessions per pares, mares i/o adults de referència, que es duran a terme entre els mesos de novembre i juny a la Unitat Bàsica de Salut des Mercadal.

Les sessions seran conduïdes per les psicòlogues Belén Calafell i Sara Cuartero. Belén Calafell és Psicòloga General Sanitària amb acreditació d’Experta en Psicooncologia i Cures Pal·liatives i Atenció al Dol. Sara Cuartero és Psicòloga especialitzada en Arteràpia Transdisciplinar.

L’objectiu principal és l’atenció i acompanyament al procés de dol d’infants que han viscut la mort del pare o la mare des de l’experiència del grup d’iguals.

Els objectius específics es concreten en:

- Atendre i acompanyar les necessitats emocionals, cognitives i conductuals que presenten els infants davant la vivència de la mort del seu pare o la seva mare.
- Facilitar les eines adequades als infants per a una gestió emocional adaptativa del procés de dol.
- Facilitar pautes d’orientació i actuació als pares d’aquests infants.
- Proporcionar els beneficis que suposa compartir la pròpia vivència amb un grup d’iguals.

Per més informació contactar amb el departament de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca 971356257 o al correu electrònic bsocial@cime.es


Maó, 27 de setembre del 2019

Departaments relacionats Benestar Social
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS