Notícies i actualitat

Renovació del conveni amb el Consell Regulador de la denominació d’origen del formatge Mahón-Menorca

Data : 07/08/2019

El Consell Insular de Menorca i el Consell Regulador de la denominació d’origen del formatge Mahón-Menorca han signat un conveni de col·laboració per dur a terme actuacions de promoció durant l’any 2019.

Conscients que un producte agroalimentari de qualitat ha de tenir una comercialització adequada per millorar les seves oportunitats de mercat, el departament d’Economia del Consell, ha decidit un any més aportar 114.286€ al Consell Regulador. La renovació d’aquest conveni suposa donar continuïtat a un dels objectius del Consell Insular i donar suport a la millora de la difusió de les actuacions d’informació als consumidors sobre els productes agroalimentaris de qualitat de Menorca.

Entre les actuacions subvencionables a través d’aquest conveni es troben actuacions de promoció per potenciar la seva introducció en el mercat i millorar la rendibilitat d’aquest producte de qualitat reconeguda, degustacions, material promocional i l’organització del Concurs de Formatge Mahón-Menorca artesà 2019.


Maó, 7 d’agost del 2019

 
Departaments relacionats Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS