Notícies i actualitat

Susana Mora pren possessió com a Presidenta del Consell Insular

Data : 06/07/2019

Aquesta tarda ha tingut lloc el Ple extraordinari per a la presa de possessió dels consellers electes i l’elecció de la nova Presidència del Consell Insular de Menorca. La candidata a Presidenta del Consell, Susana Mora, del grup polític PSIB-PSOE, ha obtingut 8 vots favorables i 5 vots en contra.

Així, Susana Mora ha pres possessió com a nova Presidenta del Consell Insular de Menorca i, d’aquesta manera, es dóna continuïtat al govern progressista iniciat la passada legislatura. Durant el transcurs de la sessió ha expressat que «durant els pròxims 4 anys, dedicarem tots els nostres esforços per a fer de Menorca una terra encara millor. Un compromís que ja vam encetar 4 anys enrere i que avui podem tornar a revalidar gràcies a la confiança que van dipositar els menorquins i menorquines a les urnes».

La Presidenta ha volgut posar en valor la importància de «repetir un govern progressista per poder seguir treballant amb les polítiques iniciades aquests darrers anys, amb la coordinació de totes les administracions, i avançar junts cap a una Menorca més pròspera, més sostenible, més neta i més igualitària».

També ha destacat que «aquest nou equip de govern està format per 5 dones i 3 homes. Millor dit: conformarem un govern de vuit persones feministes. Serà un govern sensible a la diversitat, compromès sempre amb la igualtat, empès en tot moment per la força de tantes i tan distintes sensibilitats com hi ha a Menorca, totes elles respectuoses amb la diferència».

L’acte ha comptat amb la presència de la Presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, la senadora, Carme García, el diputat del Congrés, Pau Morlà, el president del Parlament, Vicenç Thomas, els consellers del Govern Balear, Marc Pons, Mae de la Concha, així com també d’altres autoritats.

Susana Mora Humbert

Susana Mora (1982) és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la Universitat Oberta de Catalunya. És advocada en exercici des del 2005. A més a més, des del 2007 és assessora laboral de la UGT-Balears, a la Unió Insular de Menorca i des del 2013 Mediadora del Tribunal d’Arbritatge i Mediació de les Illes Balears. Actualment es troba en període d’excedència. La passada legislatura va assumir el càrrec de Presidenta del Consell (2017-2019), de Vicepresidenta primera (2015-1017), de consellera d’Ordenació del Territori i Turisme (2016-2019) i de consellera d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports (2015-2016).

Maó, 6 de juliol de 2019.

 
Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS