Notícies i actualitat

Tauletes digitals a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Menorca

Data : 10/06/2019

Conscients de la importància i de l’augment de les publicacions digitals, la Xarxa de Biblioteques de Menorca posa a disposició dels usuaris tauletes digitals a totes les biblioteques públiques. L’objectiu d’aquest nou servei és oferir la lectura de premsa, revistes i notícies d’actualitat a través d’aquests dispositius i sempre dins de les biblioteques.

De moment, s’hi pot llegir –depenent de les biblioteques– les versions completes dels diaris Menorca, Menorca al dia, El País i La Vanguardia. Les revistes Historia y Vida, Salud y Bienestar, Brico, Geo, Muy Interesante, Anuario de los vinos, Elle Gourmet, Salud & bienestar, Interiores ideas y tendencias, National Geographic, Descubrir el Arte, De viajes, Mia, Cocina diez, Mi jardín, Mente sana, Digital camera, Sportlife, La maleta de Portbou i Descubrir el arte. També es poden trobar portals de revistes, com RACO i Issuu, així com webs de notícies, com Flipboard i Menéame.

Les publicacions poden anar variant al llarg del temps, de manera que es podran incorporar de noves. És important subratllar que no s’hi pot accedir al correu electrònic ni a les xarxes socials. Per a aquestes i altres accions, les biblioteques ofereixen ordinadors fixes i portàtils i servei Wi-fi gratuït.

Tots els usuaris amb carnet de la Xarxa de Biblioteques de Menorca poden emprar les tauletes. Les persones que encara no tenguin carnet, el poden sol·licitar a qualsevol biblioteca pública i se’l lliurarà en el moment; o bé directament al web de la Xarxa, Bibliomenorca.


Maó, 10 de juny del 2019

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa