Notícies i actualitat

El web «Artistes de Menorca» ja és una realitat

Data : 17/06/2019

Ja està disponible el directori d’artistes visuals, i s’inicia la fase de recollida de dades d’artistes literaris, musicals i escènics

El mes de setembre de 2018, el Departament de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca va presentar el projecte de creació del portal web «Artistes de Menorca» (http://artistes.menorca.es), concebut com un arxiu per reunir i millorar la projecció dels i les artistes residents i/o nascuts a Menorca, des d’una perspectiva de professionalització del sector.

Aquest projecte vol ser un espai per a la recerca i la divulgació dels projectes realitzats pels i les artistes, atorgant l'oportunitat de conèixer de primera mà les propostes dels creadors i creadores en arts visuals, literàries, escèniques i musicals.

El mes de maig de 2019 ha finalitzat la primera fase del projecte, destinat a la recollida i presentació dels artistes que desenvolupen el seu treball en l’àmbit de les arts visuals: creadors i creadores nascuts a l’illa, o que hi desenvolupen bona part del seu treball. El web també contindrà un apartat per als artistes visuals històrics, en aquest cas encara en desenvolupament.

Així, a partir d’aquesta setmana, el web ja ofereix tota la informació sobre els artistes visuals i el seu treball. L’accés per a la consulta d’aquest directori és totalment obert.

Mentrestant, a partir del 17 de juny s’obre la segona fase del projecte, que recollirà el treball dels artistes que treballen en arts escèniques, literàries i musicals. Des del mateix web, els artistes interessats a formar part d’aquest directori poden accedir al formulari per inscriure-s’hi.

Les persones que ho desitgin i reuneixin els requisits poden enviar a través d’aquest canal el seu currículum i la informació pertinent per ser inclosos en l’arxiu. La incorporació a aquest arxiu no és automàtic, sinó que segueix uns criteris de selecció. Els artistes interessats trobaran aquests criteris a la mateixa pàgina web. El termini per sol·licitar la inscripció en aquest web restarà obert fins el proper 31 de juliol.

Més informació a la web http://artistes.menorca.es/, o a través del correu electrònic artistesmenorca@cime.es.


Maó, 17 de juny del 2019.

Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa