Notícies i actualitat

El Consell renova la gestió de l’Oficina Insular d’Habitatge amb Provivienda

Data : 20/06/2019

L’àrea d’Habitatge Social del Consell Insular va renovar ahir, per dos anys més, la contractació de Provivienda, associació sense ànim de lucre amb base a Madrid, com a empresa encarregada de la gestió de l’Oficina Insular d’Habitatge. Varen participar en la signatura la consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez, i la Directora General de Provivienda, Gemma Gallardo.

D’aquesta manera, el Consell Insular vol donar continuïtat a la feina feta durant els últims anys per aquesta associació en matèria d’habitatge i seguir treballant per un millor servei cap a la ciutadania. Entre els principals objectius de l’Oficina Insular d’Habitatge, es troba el de desenvolupar un servei d’atenció social i jurídica en l’àmbit de l’habitatge, especialitzant-se en l’acompanyament a persones en risc d’exclusió socio-residencial.

La consellera, Cristina Gómez, ha matisat que «cal recordar que durant el primer any d’activitat de l’Oficina d’Habitatge es van atendre a més 600 persones repartides en més de 200 unitats de convivència. Aquest fet demostra clarament la necessitat de seguir apostant per un servei d’aquestes característiques que ofereix suport i orientació a les persones en un tema de vital importància com és l’habitatge».

Entre les principals actuacions de cara als dos pròxims anys es troba la millora i ampliació del servei, i la creació de nous tallers ajustats a les demandes que s’han rebut per part de la ciutadania durant aquest temps d’activitat.

Maó, 20 de juny del 2019

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Ocupació, Habitatge i Cooperació Local
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS