Notícies i actualitat

Josep Vives Campomar. La quietud de les coses

Data : 24/04/2019

Aquesta setmana és la darrera en què es podrà veure al centre d'art Ca n'Oliver de Maó l'exposició Josep Vives Campomar. La quietud de les coses, que promou el Departament de cultura del Consell Insular de Menorca. L'exposició, que es clausurarà dia 28 d'abril, s'està celebrant amb gran èxit de públic, atès que des de la seva inauguració, dia 25 de gener, fins ara l'han visitada més de 3500 persones.

Els objectius de la mostra són donar a conèixer la producció artística del pintor maonès Josep Vives Campomar, més conegut com a Pepe Vives, des de l'any 2005, moment en què es va fer l'anterior exposició en el Museu de Menorca, fins a l'actualitat.

Pepe Vives, fill del també pintor Joan Vives Llull, és una de les figures més representatives i amb una extensa trajectòria en el panorama artístic de la nostra illa des de mitjans del segle XX fins a l'actualitat.

L'exposició recull l'obra nova propietat del pintor i també altres de col·leccionistes privats. La conformen de 52 quadres, entre pintura a l'oli, dibuixos i gravats.

Amb la seva pintura de bodegons l'autor ens proposa reflexionar al voltant de com percebem la realitat, i d'aspectes com la finitud, la dignitat i la senzillesa dels objectes més quotidians.

L'horari de la mostra, d'entrada lliure, és: dijous, divendres i dissabte de 10 a 13:30 h. i de 18 a 20 h.; dimarts, dimecres i diumenge de 10 a 13:30 h.


Maó, 24 d’abril del 2019.

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS