Notícies i actualitat

El Consell Insular informa que ja s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria d’ajuts a les entitats culturals

Data : 16/04/2019

Les bases van sortir publicades en el BOIB núm. 48 del dissabte 13 d'abril. El termini per presentar les sol·licituds acaba el 13 de maig

La convocatòria d’ajuts del Consell Insular per a entitats culturals sense ànim de lucre és una de les línies de subvencions més veteranes del Consell. L’import que el Consell destina enguany a aquesta convocatòria és de 200.000 euros, la mateixa quantia de l’any passat.

Es poden acollir a aquesta convocatòria d'ajuts les associacions culturals sense ànim de lucre, amb domicili social a Menorca, que estiguin legalment constituïdes i inscrites en el Registre d'Associacions de les Illes Balears. Des de l’any passat, també se’n poden beneficiar les associacions de veïns de Menorca, en aquest cas per a la realització d’activitats de caire cultural. També poden participar-hi les associacions l'àmbit d'actuació de les quals sigui les Illes Balears, sempre que disposin d'una delegació o establiment a l'illa de Menorca.

La principal novetat de la convocatòria d’enguany és un replantejament del sistema de puntuació a través del qual es determinarà l’ajuda: un 50% es concedirà en funció del pressupost, i l’altre 50% d’acord amb una taula de baremació en la qual es tenen en compte criteris com la capacitat d’autofinançament i d’obtenir esponsorització privada, la qualitat i l’interès del projecte, el caràcter innovador, la consolidació d’activitats de cicle anual, el caràcter desestacionalitzador, o el caràcter col·laboratiu amb altres entitats i amb organismes públics.

Els interessats trobaran més informació a la pàgina web del Consell:
http://www.cime.es/publicacions/verpub.aspx?Id=52114


Maó, 16 d’abril del 2019

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS