Notícies i actualitat

L'Ajuntament de Ferreries i el Consell Insular de Menorca organitzen el concurs «L'art de les frases fetes», que tindrà lloc a Ferreries en el marc del Pla de Dinamització Lingüística de Menorca

Data : 16/04/2019

Dissabte dia 20 d'abril, a les 11.15 h, es presentarà públicament a la plaça de Francesc d'Albranca de Ferreries el concurs lingüístic «L'art de les frases fetes», una gimcana que tindrà lloc a diferents comerços de Ferreries entre el 27 d'abril i el 3 de maig.

Aquesta gimcana, organitzada per l'Ajuntament de Ferreries amb la col·laboració del Departament de Cultura i Educació del Consell Insular i l'Escola d'Art de Menorca, s'emmarca en el Pla de Dinamització Lingüística de Menorca (2018-2021) que aprovà el Consell l'any passat i al qual s'han adherit diversos ajuntaments de l'illa, entre ells el de Ferreries.

El concurs consisteix a endevinar les frases fetes que s'amaguen en un total de 20 il·lustracions que han dissenyat els alumnes de segon de batxillerat de l'Escola d'Art i que s'exposaran, del 27 d'abril al 3 de maig, als mostradors de diferents comerços de Ferreries perquè les persones. Les persones que hi vulguin participar han d'emplenar una butlleta que trobaran als mateixos comerços o que es podran descarregar de la pàgina web de l'Ajuntament i a sal.cime.es. Un cop emplenada amb les frases fetes corresponents, la butlleta s’ha de dipositar a una urna situada a la Biblioteca de Ferreries. Les persones que endevinin 18 o més de les frases fetes amagades entraran en el sorteig de dos viatges a Mallorca. Aquest sorteig tindrà lloc dia 7 de maig, a les 10 h, a l'Ajuntament de Ferreries.


Maó, 16 d'abril de 2019.

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS