Notícies i actualitat

Període obert per a la consulta pública prèvia a l’aprovació de la cartera insular de serveis socials del Consell Insular

Data : 08/04/2019

El Consell Insular de Menorca ha obert el termini per a la consulta prèvia a l’aprovació de la cartera insular de serveis socials de la mateixa institució. Els interessats poden fer-ho a través de registre d’entrada o al web de transparència: transparencia.cime.es abans del 17 d’abril.

La cartera insular de serveis socials té com a finalitat ordenar i clarificar els serveis socials. En aquest sentit, recull tots els serveis oferts per la institució insular i determina el conjunt de prestacions de serveis, econòmiques i tecnològiques. Aquest document també defineix cada tipus de prestació, així com la població a qui va dirigida, l’establiment o equip professional que l’ha de gestionar, els perfiles i les ràtios de professionals, els estàndards de qualitat i els criteris d’accés.

Una vegada elaborat el document es posa a la consideració de la participació ciutadana i dels sectors afectats la necessitat de regular la Cartera de Serveis Socials Insular del Consell Insular de Menorca i altres ens públics dependents, amb la finalitat que puguin fer les aportacions que creguin oportunes i/o necessàries per a oferir uns serveis eficients, eficaços i de qualitat.


Maó, 8 d’abril del 2019

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS