Notícies i actualitat

Menorca, a la presentació oficial del WPT 2019

Data : 13/03/2019

La consellera Maite Salord ha assistit avui a l’acte celebrat a la seu del Comitè Olímpic Espanyol on s’han presentat els detalls de la temporada i les noves seus del circuit. Menorca s’hi suma amb l’Estrella Damm Menorca Open del 6 al 13 d’octubre.

La vicepresidenta primera i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, ha assistit avui a la presentació oficial de la temporada 2019 del World Padel Tour (WPT), celebrada a la seu del Comitè Olímpic Espanyol. Aquest acte festiu, que ha reunit la flor i nata del pàdel professional, simbolitza el tret de sortida “d’una nova etapa que tornarà a fer història en el circuit”, en paraules dels organitzadors.

A la presentació, la consellera ha coincidit amb la palista menorquina Gemma Triay, ambaixadora de l’illa com a espai únic per a la pràctica de l’esport i, a més a més, imatge de l’Estrella Damm Menorca Open. També hi ha estat present Antoni Capó, director gerent de Biosport Menorca i un dels impulsors de la candidatura de Menorca com a seu del circuit de pàdel.

Temporada 2019
La temporada 2019 del WPT es desenvoluparà entre el 19 de març i el 22 de desembre i comptarà amb 13 open (9 mixtes, 2 masculins i 2 femenins), 6 màsters, dos challengers, dues exhibicions i un màster final, que enguany es disputarà a Barcelona.

Amb la incorporació de Menorca, la xarxa WPT comptarà aquesta temporada amb 12 seus espanyoles i sumarà tres noves incorporacions –Brasil, Londres i Mèxic- al circuit internacional, format prèviament per París, Brussel•les, Buenos Aires, Bastad i Portugal.

Menorca, seu del 2019 al 2022
Menorca serà seu del circuit WPT entre els anys 2019 i 2022, en virtut de l’acord signat entre el Consell Insular de Menorca, la Fundació Foment del Turisme de Menorca i l’empresa Setpoint Events.

La primera de les quatre edicions de l’Estrella Damm Menorca Open se celebrarà la setmana del 6 al 13 d’octubre del 2019 als municipis de Maó i Sant Lluís i reunirà els millors palistes internacionals, fent de Menorca l’epicentre del pàdel a nivell mundial.

Madrid, 13 de març de 2019.

 
Imatges relacionades
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS