Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella milloren l’intercanviador d’autobusos a l'avinguda Josep Mascaró Pasarius

Data : 04/03/2019

El Consell Insular de Menorca ha aprovat en consell executiu de dia 4 de març de 2019, la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament de Ciutadella per dur a terme la millora de l’intercanviador d’autobusos a l'avinguda Josep Mascaró Pasarius.

Les actuacions previstes en aquest conveni de col·laboració tenen l'objectiu de millorar l’intercanviador d’autobusos a ll'avinguda Josep Mascaró Pasarius de Ciutadella, optimitzant la zona com a estació d’autobusos, realitzant intervencions que perdurin en el futur en el cas que la zona deixés d’utilitzar-se com a intercanviador d’autobusos.

Les actuacions projectades són:

- Un passeig de vianants amb arbrat i millorant les condicions d'accessibilitat i utilització, creant una plataforma a nivell sobre el paviment de panot de formigó gris existent.

- Un carril bici substituint l'existent de rajola de formigó vermell amb paviment asfàltic millorant les condicions d'ús tant de bicicletes com de patins i sistemes de transport similars.

- Es disposarà d'una major àrea pavimentada mitjançant formigó remolinat i amb bancs situats en zones aprofitant l'ombra dels pins i de la pèrgola de lona existent.

- Espai per a la instal·lació de dues casetes per a venda de bitllets i es dóna un acabat més digne al paviment de formigó existent a la parcel·la mitjançant morter específic per a creació de paviment imprès.

- Jardineres que actuen de delimitació del carril bici al costat amb la línia d'arbrat i marquesines metàl·liques.

- El disseny de paviments té per prioritat la seguretat tant per el trànsit de vianants com per a la circulació de bicicletes i l'ús del passeig de vianants com andana d'accés als autobusos.

- A la zona de l'aparcament dels Cinemes Canal Salat es millora i unifica la pavimentació i es trasllada l'accés a una distància major respecte de la rotonda, millorant les condicions de trànsit.

Les obres seran finançades per la institució insular amb un pressupost total de 181.981,43 €, i executades per l’Ajuntament de Ciutadella.Maó, 4 de març de 2019

 
Imatges relacionades
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS