Notícies i actualitat

Weekend literari a l'alberg Sa Vinyeta
(ALTERNANITS 2018-2019)

Data : 25/02/2019

Aquest cap de setmana es va dur a terme, a l’alberg Sa Vinyeta, el quart campament monotemàtic del programa AlternaNits 2018-2019, anomenat “Weekend Literari”, un cap de setmana organitzat per l'INJOVE per gaudir d'activitats lúdiques i educatives.

Un total de 20 joves van gaudir de manera totalment gratuïta d'un cap de setmana temàtic ple d'activitats i emocions que des del divendres dia 25 fins al diumenge dia 27 de febrer.

La proposta del cap de setmana va oferir als joves l'oportunitat d'endinsar-se en el coneixement d’Albert Camus mitjançant tallers literaris. Així mateix, vam comptar amb la col·laboració de Fàtima Anglada i el seu taller vivencial vers la lectura que animà els joves mitjançant mites grecs a entendre les seves pròpies emocions i comportaments.

El diumenge matí es va realitzar l’Escape Room, en el qual van participar tots els joves, repartits en tres grups de 6 i 7 persones.

Els participants van poder gaudir de moltes altres activitats lúdiques acompanyades sempre d’àpats amb productes de proximitat i ecològics cuinats pels mateixos joves i monitors.

El proper campament està previst per als dies 15 a 17 de març a Sa Vinyeta, amb el tema «Urban Arts». Enguany es duran a terme 6 activitats de cap de setmana.

El programa Alternanits comprèn un ampli ventall d'activitats d'oci saludable i està dirigit a joves de 14 a 30 anys. Amb aquesta són ja deu edicions realitzades satisfactòriament i amb un nombre creixent de participants.

El programa Alternanits està finançat pel Consell Insular de Menorca (CIMe), amb l’organització de l’INJOVE i compta amb la col·laboració de tots els ajuntaments de Menorca.


Per a més informació podeu contactar amb:
www.alternanits.com
971 365 073 / 971 356 050

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS