Notícies i actualitat

Millora del paviment del vial d’accés a s’Arenal d’en Castell

Data : 21/02/2019

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal han executat les obres per a rehabilitar el paviment del tram de vial municipal que enllaça la carretera Me-9 amb la urbanització turística Arenal d’en Castell i Coves Noves, anomenat carrer de la Marina. Aquesta obra s’ha executat en base a un conveni de col·laboració entre les dues administracions aprovat el passat mes de juliol de 2018.

Les actuacions portades a terme tenen l'objectiu de millorar la seguretat i comoditat de circulació en el tram de vial municipal d’accés a la urbanització Arenal d’en Castell, el qual necessitava una millora superficial i de reforç del ferm.

Les obres han estat executades per l’Ajuntament des Mercadal, que les va adjudicar a l’empresa Juan Mora S.A. per un import de 103.693,67 € el passat mes de novembre de 2018. El Consell Insular de Menorca ha aportat el 50% del finançament.

Amb aquesta actuació per a la millora del vial d’accés a la urbanització turística Arenal d’en Castell, el Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca segueix treballant per a la conservació i millora de la xarxa de carreteres, no tan sols de les carreteres de la seva titularitat sinó també de les carreteres i camins municipals.


Maó, 21 de febrer de 2019

 
Imatges relacionades
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS