Notícies i actualitat

El Consell activa un nou canal d’informació sobre el «Lloguer turístic»

Data : 17/04/2018

El Consell activa un nou canal d’informació sobre el «Lloguer turístic»El Consell Insular de Menorca ha posat en funcionament un nou canal d’informació sobre el “Lloguer turístic” dirigit a totes aquelles persones que estiguin interessades a conèixer tots els aspectes relacionats amb aquesta activitat.

La voluntat del Consell Insular de Menorca és facilitar una via de comunicació entre l’Administració i els interessats per respondre de manera individualitzada totes les qüestions que generin confusió sobre l’activitat del lloguer turístic.

Per aquest motiu s’ha posat en funcionament aquest espai on s’hi trobaran diferents apartats: requisits a complir, documentació que es requerirà després de la presentació de la DRIAT, preguntes més freqüents i un espai lliure per llançar aquells dubtes dels quals es vulgui obtenir una resposta.

A més a més, el Consell ha recollit les preguntes que s’han formulat de manera més freqüent durant els darrers mesos i s’han contestat de manera genèrica al mateix portal. Les preguntes més concretes seran contestades directament a la persona interessada utilitzant el mateix canal d’informació. El servei d’Ordenació Turística tindrà com una de les seves prioritats donar resposta a totes les incògnites que es puguin generar a fi de contribuir amb el desenvolupament de l’activitat de la comercialització d’estades turístiques.

A la seu del Consell Insular de Maó també es troba un ordinador on es podran fer les consultes online. Aquest romandrà disponible a partir del dia d’avui tot i que encara no s’ha aixecat la suspensió per a la inscripció de noves estades turístiques.

El procés de delimitació provisional de les zones aptes per la comercialització d’estades turístiques en habitatges d’ús residencial es troba en aquests moments en exposició pública amb un termini de 30 dies hàbils. Un cop hagi finalitzat el període d’exposició pública serà quan s’aprovarà definitivament per Ple del Consell Insular de Menorca amb la consegüent publicació de la proposta al BOIB.

A partir d’aquest moment es podran inscriure novament les estades turístiques que estiguin a les zones aptes i que compleixin amb els requisits establerts a la normativa turística. Tot i així, el Consell Insular vol posar ja tota la informació a l’abast de les persones que tinguin interès a llogar estades turístiques un cop s’hagi aprovat definitivament la zonificació.

Portal web: http://www.cime.es/Contingut.aspx?IdPub=49287

Maó, 17 d’abril del 2018

 
Més informació Portal web
Imatges relacionades
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ