Notícies i actualitat

La Menorca més natural es mostra a la World Travel Market

Data : 04/11/2017

La consellera i el director insular de Promoció Turística es reuniran amb companyies aèries i operadors turístics per assegurar el bon funcionament de la temporada 2018.

El turisme natural i esportiu, amb el Camí de Cavalls com a protagonista, serà l’eix central de la participació menorquina a la fira londinenca.


Menorca estarà present del 6 al 8 de novembre a la World Travel Market (WTM) de Londres, la fira turística més important del Regne Unit, de la mà de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, que disposarà d’un espai específic a l’estand les Illes Balears.

Hi viatjaran la consellera de Promoció Turística, Maite Salord, i el director insular de Promoció Turística, Isaac Olives. Entre les diferents reunions programades, destaquen les que mantindran amb les companyies aèries i els operadors turístics de major pes en el mercat britànic.

També es veuran amb els responsables de la Oficina Espanyola de Turisme a Londres, amb els quals traçaran la nova estratègia de comunicació que ha de donar continuïtat a la feina feta fins ara per reforçar el vincle de Menorca amb el mercat britànic.

A més a més, els tècnics de la FFTM mantindran trobades B2B amb responsables de mitjans de comunicació especialitzats en esport i natura per promocionar l’illa com una destinació atractiva en un segment de demanda d’elevada capacitat desestacionalitzadora.

El pes del mercat britànic

La participació a la WTM s’emmarca dintre de l’estratègia de promoció marcada a principis d’any per part de la FFTM i que, entre d’altres accions, inclou la presència a determinades fires generalistes i de producte.

Amb tot, el que es cerca amb aquesta i altres accions al Regne Unit és donar continuïtat a la dinàmica positiva registrada en els darrers anys. I és que, segons les dades publicades per AENA, de gener a setembre han arribat a Menorca 549.083 turistes britànics, el que representa un 11,2% més que l’any passat i un 22,3% més que en el 2015.

Cal tenir en compte, a més a més, que aquest any les arribades des dels aeroports britànics sumen fins al mes de setembre el 35,7% del total i el 62,5% del trànsit procedent de mercats exteriors.

Maó, 4 de novembre de 2017

Imatges relacionades
 
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS