Notícies i actualitat

El PP demana al CIMe que aprovi les zones aptes per al lloguer turístic

Data : 25/09/2017

El Grup Popular en el Consell Insular de Menorca ha presentat una proposta d'acord, que defensarà la consellera Salomé Cabrera en el ple que se celebra avui dilluns, en la qual insta a l'equip de govern a tenir definides i aprovades les zones aptes per al lloguer turístic a inicis de la temporada de 2018.

En el mes de juliol, el Grup Popular va presentar una moció sobre la Llei de Lloguer Turístic en la qual demanava a la presidenta del Consell Insular de Menorca i responsable de les àrees d'Ordenació Turística i Territorial la seva compareixença en el ple del mes de setembre, per explicar com tenia previst dur a terme la declaració de zones aptes per a la comercialització d'estades turístiques de Menorca, que estableix la modificació de la Llei Turística de les Illes Balears.

El Grup Popular ha demanat més informació sobre els objectius de l'equip de  govern del Consell Insular de Menorca respecte del lloguer turístic, però no ha tingut resposta.

El PP va presentar una moció sobre la  Llei de Lloguer Turístic en la qual demanava a la presidenta del Consell Insular de Menorca i responsable de les àrees d'Ordenació Turística i Territorial la seva compareixença en el ple del mes de setembre.

Critica la falta de posicionament de l'equip de govern del Consell Insular de Menorca, qui ha estat incapaç de definir quines eren les zones aptes de  Menorca per al lloguer turístic.

Cal recordar que l'esborrany de la llei estableix que, qualsevol tipus d'habitatge, pis, casa entre mitgeres, casa unifamiliar, etc. podran ser llogades turísticament, sempre que estiguin situades a les zones on els Consells hagin determinat prèviament com a aptes per al lloguer turístic.

 
Imatges relacionades
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa