Notícies i actualitat

L’Agència Menorca Reserva de Biosfera contracta la coordinació de les Agendes Locals 21 de Menorca

Data : 26/05/2017

Aquest dimarts, 23 de maig, es va iniciar el contracte per a la coordinació de les Agendes Locals 21 de Menorca, per encàrrec de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera. L’objecte principal d’aquesta tasca és l'assistència tècnica per part d’un equip especialitzat en consultoria i gestió ambiental per a la prestació dels serveis d’assistència tècnica per al seguiment dels processos d’Agenda Local 21 dels municipis de Menorca. El desenvolupament d’aquesta acció farà especial incidència en la vinculació entre els processos d’agenda local 21 municipal i el desenvolupament d’accions en el marc de la Reserva de Biosfera.

L’equip que ha resultat adjudicatari de la contractació, està encapçalat per la consultora en medi ambient Marta Pérez, i està format per tres professionals més: Eva Marsinyach, Marta Sales i Antoni Febrer. La contractació ascendeix a un total de 17.500,00 euros i s’executarà fins al mes de desembre de 2017.

Concretament les tasques a desenvolupar dins el projecte són:

- Càlcul d’un conjunt d’indicadors per analitzar la sostenibilitat ambiental de cada un dels municipis.
- Avaluació de l’estat d’execució dels diversos Plans d’Acció municipal.
- Anàlisi de les dinàmiques de participació existents en els diversos talles de participació de les Agendes Locals 21 de cada municipi.
- Creació de nous espais web sobre les Agendes Locals 21 als webs municipals i també dins la web de Reserva de Biosfera. Major visibilitat de les agendes a través de les xarxes socials institucionals.

Recordem que l’Agenda 21 Local és un instrument de gestió no vinculant i voluntari, que es basa en la integració, amb criteris sostenibles, de les polítiques ambientals, econòmiques i socials del municipi, i que sorgeix de la participació i presa de decisions consensuades entre els representants polítics, personal tècnic municipal, agents implicats i ciutadans del municipi.

Maó, 26 de maig de 2017

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS